By: Fadaly n Family

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Feb-2009 09:02 Email | Share | | Bookmark
Happy 1st Birthday to my son...

 
8hb Feb 2009

Happy Birthday to my lovely son... I can’t believe my fave little baby is 1 years old already... !

A year's gone by,
How time has flown,
We can't believe
How Adam's grown !
He's such a joy
And so much fun,
Oh my! Our baby's
Turning One!

You're as cute as a bug
So precious to hug
A darling child
Who's nice to be near.
So.. hope turning one
Is happy and fun
And takes you along
To a second great year




Monday, 2-Feb-2009 05:29 Email | Share | | Bookmark
Cuti CNY 24 Jan - 1 Feb

Bukan merenung masa depan
Baru2 nih cuti CNY...rancangan awal nak ke Melaka dgn family in law... tp tetiba hubby kata malas nak drive jauh-jauh... (awak, saya rasa itu bukan alasannya.. mungkin sbb saya agaknye...) ... so dah la cuti seminggu dari 24hb sampai 1hb.. dok kat umah jek... ambil masa 2 hari .. balik umah mak cik ...



Nak citer kat korang... mak cik nie la keluarga aku yg paling rapat dgn aku... sebabnye.. kami membesar sama2 sebumbung.. dari lahir lagi.. arwah moyang aku amik kami berdua jadi anak angkat dia... mcm adik dgn kakak la kiranya.... gambar kat atas tu... gambar candid masa dia dgn suami dia dok menyelak rambut mencari uban.. bukan la tua sangat diorg nih pon... lewat 30-an jek.... ikutkan pertalian dgn anak aku... kira diorg nie atuk nenek sedara bg ADAM la...

Gambar bawah nie.... anak bujang aku nie.. mmg suke balik umah mak cik aku nih... kat situ je la mak sedara sepupu dgn atuk dia rajin bawa dia naik moto... lg satu.. ramai anak2 mak cik aku nih.... main2 dgn dia.. tu yg seronok kalau dia ada kat sana... ligat bukan main...



Sempat snap time dia tgh berdiri tepi tingkap tgk ayam kais tanah cari makanan...
(Sian .. jakun gak tgk ayam itik kat kampung.. eheheheh)


Nie plak... aksi2 dia kat umah dgn aku.... tinggal berdua... melayan dia .. seronok tak terkata...


Friday, 30-Jan-2009 16:24 Email | Share | | Bookmark
New Tag

Before...
After...
Suddenly, terpikir nak tukar gambar TAG kat atas tu...
Nie yg lama punya gambar.... Adam time tu baru berusia 5 bulan...


New header .... Adam almost 1 yrs old


Monday, 19-Jan-2009 01:32 Email | Share | | Bookmark
Fun Times

 
 
Weekend (17/1/2009).... memula ibu plan nak bawa Adam ke Tasik Bukit Layang-Layang tgk org aerobik.. tapi pukul 4 pagi Adam dah bangun ... main cak-cak dgn ibu... padehal ibu mengantuk sesgt... ibu layan la jugak.. sampai satu tahap.. Ibu buat susu dan susukan Adam.. ntah bila masa susu habis.. ntah bila masa Adam tertido ibu tak sedar (teruknye la aku nih)... tau2 sedar2 dah kol 10 pagi... huhuhuhuu
So, ibu decide nak bagi Adam main dgn air.... pakaikan swimming suit dgn tiub boya.. isi air dlm pool.... hahhaah... memula Adam menangis tak nak masuk .... mungkin air sejuk... tp lepas tu... mcm tak cukup besar pool tu utk Adam main... You really enjoy ! Splashhhh !! Splashhhh !! Splashhhh !!



The next day (18/1/2009).... pagi dan petang, Adam ibu mandikan dlm pool... kali in dah bogel jek.. (gambar sensored tak boleh tepek kat sini..) ...



Saturday, 17-Jan-2009 04:57 Email | Share | | Bookmark
Happy Face

Mlm td, time nak tidokan Adam.. main-main dgn dia dulu...nampak Adam mcm tak mengantuk lagi... happy sangat bila dia ketawa mengekek2 kena geletek dgn cheq... cepat-cepat sambar camera dan snappppp !!! (Ibu nak entry kat fotopages la tuh !!!)




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net